Concept

Het begint bij een goed idee! Wij maken van jouw idee een sterk concept, want het concept is de basis voor een passend resultaat. Urban Toolbox verkent wat de mogelijkheden zijn, onderzoekt de haalbaarheid, zowel technisch als financieel en creëert samen met jou een sterk concept. Het concept maken we visueel, zodat ook jij het concept kunt overbrengen en mensen kunt inspireren, want verhalen maken doen wij het allerliefste met een mooi evenwicht tussen beeld, geluid en tekst. Het concept is dus onmisbaar bij het behalen van jouw doelen!

Strategie

Je wilt natuurlijk ook dat je idee/concept op de lange termijn bruikbaar is (duurzaam), hiervoor maken we een (marketing)strategie of een merkstrategie. In een strategie zetten we de geformuleerde visie en doelstellingen uiteen. Hoe ga je je doel bereiken? Hoe zorgen we ervoor dat je kansen optimaal kunt benutten? Welke middelen gaan we inzetten? Bij een strategie maken we dus gezamenlijk keuzes. Wie is de doelgroep? Hoe en waarmee ga je die bereiken en welke kosten staan hier tegenover? Vele vragen die we graag samen met jou willen onderzoeken. De marketingstrategie of merkstrategie maken we visueel, scherp en beknopt! Daarbij zorgen we altijd voor kwaliteitsbewaking, zodat in het gehele proces de strategie een leidend verhaal blijft.

Ontwerp

Wij zijn ontwerpers met passie voor ons vak. We beginnen met krabbels op een kladblaadje, een gezonde omgeving en inspirerende en energieke mensen zorgen voor de rest. Het resultaat heeft verschillende vormen van ontwerp, zowel offline als online in te zetten. Het proces is altijd een samenwerking tussen de vrager en ons als ontwerpers. Met jouw input en onze vragen komen we samen tot het ontwerp met de juiste identiteit, look & feel!

Er was eens…

Wij denken graag met je mee over je nieuwe huisstijl en daarbij behorende producten. Je mag hier denken aan een nieuw fris bedrijfslogo, briefpapier, campagnes, presentaties in de vorm van reclamefolders / posters etc. Met jouw nieuwe huisstijl kunnen wij ook online veel voor je betekenen, zoals het realiseren van een website of webshop of het inzetten van social media.

De ruimtelijke component van Urban Toolbox richt zich op de 3d verbeelding van parken, pleinen, woonwijken of een 2d/3d plattegrond voor je te bouwen of te verbouwen woning. Voor het creatieve denkwerk, het ontwerp en het verbeelden van je plannen kunnen wij je ondersteunen en daarbij verschillende keuzes inzichtelijk maken!

Wij zijn er ook voor de particuliere markt. Ga je trouwen, verhuizen of ben jij of je partner in blijde verwachting? Wij maken in samenwerking met jou een persoonlijk en bijzonder resultaat. Daarbij verzorgen we het gehele proces, van het eerste schetsontwerp tot aan het fysieke product.

Figure ut out

Wij zijn dol op nieuwe, inspirerende onderdelen van een hersenspinsel. Wij geven graag ons advies en helpen jou verder met je idee! In figure ut out geven wij onze projecten extra aandacht of zorgen we voor de juiste dosis inspiratie, waarin proces een belangrijk onderdeel is.

Logo’s en huisstijlen

De huisstijl is de identiteit van je onderneming en zorgt voor het gewenste imago. Een goede huisstijl versterkt de naamsbekendheid en het is een goede manier om de onderneming te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. De huisstijl wordt met de visie van de onderneming door onze creativiteit vormgegeven. Briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, folders, magazines zijn enkele voorbeelden van media-uitingen waar wij de huisstijl in doorontwerpen.

Websites

Het ontwikkelen, onderhouden en hosten van je website doen wij in nauwe samenwerking met Tel-it ICT & Telecom! Daarnaast zetten wij in op internetmarketing (SEO & SEA), zodat je website ook goed vindbaar is en blijft op het web. Daarbij bieden wij ook ondersteuning op het gebied van social media. Een consequente en juiste manier van presenteren op verschillende media (cross mediaal) kan vele voordelen opleveren.

Ruimtelijke projecten

Een unieke presentatie nodig voor je project? Of het nu gaat om een uitwerking van je toekomstige woning, straat of bedrijfspand. Wij verzorgen op een realistische wijze een 3d visualisatie waarmee je kunt overtuigen in een proces. Het kiezen van de views, de juiste sfeer en materiaalkeuzes doen we graag met onze expertise, kennis en ervaring!

De meest uiteenlopende producten!

Van het realiseren van nieuwe gevelreclame, autobelettering, standbouw, signing, beursmateriaal etc. Ook het reguliere drukwerk van visitekaartjes tot magazines is bij ons in goede handen. Iedere keuze, van formaat, aantallen en materiaal is door ons te realiseren.

Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je andere vragen waar we je mee kunnen helpen? We worden graag geïnspireerd en samen komen we tot de beste ideeën. Neem contact met ons op, dan zorgen wij voor de juiste energie aan tafel!

Over ons!

Een ding is zeker bij Urban Toolbox zetten wij ons 100 procent in voor jouw tevredenheid en betrekken we jou altijd bij het proces. Liefde voor het vak, passie voor de kracht en ons waard perceptie van het verhaal van de klant brengt ons samen als team. Samen denken, bouwen en doen wij voor jou.

Wil je meer weten over ons weten of heb je andere vragen waar we je mee kunnen helpen? Neem contact met ons op, dan zetten wij de koffie alvast klaar!