Bedrijfslogo laten maken

Een bedrijfslogo laten maken? Urban Toolbox heeft vakmensen in dienst die jouw huisstijl vertalen in een nieuw logo. Samen gaan wij in gesprek om te kijken wat past bij de organisatie. Maak nu een afspraak!  Samen bespreken jouw idee, onder het genot van een kop koffie of thee.

Een bedrijfslogo laten maken | Onze werkwijze

Urban Toolbox start bij het maken van een visueel concept. Nadat wij samen het idee hebben uitgewerkt, zal onze designer het idee tot leven laten komen. Goed om te benoemen is dat wij rekening met het feit dat het logo zowel online als offline ingezet kan worden. Je wilt immers het onderscheidt maken ten opzichte van de concurrent. Denk bijvoorbeeld uitingen op briefpapier of social media.Wij willen graag samen met jou mensen inspireren. Een perfect evenwicht tussen beeld, geluid en tekst.

Bij Urban Toolbox werken we vanuit het verhaal achter het merk, product of de organisatie. Samen met jou zorgen we ervoor dat dit verhaal duidelijk in kaart wordt gebracht. Vanuit die basis gaan wij verder met het ontwerpen van het bedrijfslogo, zodat alles straks in één lijn staat.

Particulier

Ben jij of ken jij iemand die binnenkort gaat trouwen, gaat verhuizen of zwanger is? Hier hoort natuurlijk een kaart bij! Samen ontwerpen wij een prachtige kaart die gedeeld kan worden met vrienden en familie. Jij bent bij het gehele proces betrokken. Heb je iets wat je graag op de kaart wil toevoegen? Bespreek het tijdens onze afspraak.

Plan een afspraak in met ons

Wij nodigen je van harte uit om met ons in gesprek te gaan over een nieuw bedrijfslogo. Zoals hierboven aangegeven kunnen wij je ondersteunen op meerdere vlakken. Vraag naar de mogelijkheden. Je kunt ons altijd even bellen of mailen.

Zij gingen jou voor!