BS TALENTE

Urban Toolbox heeft ons (st Bernardusschool en Joannesschool) begeleid in het proces naar een naam voor onze nieuwe fusieschool, inclusief bijbehorend beeldmerk en huisstijl. Kenmerkend voor de begeleiding waren de open houding, prettige manier van omgang en de creatieve invulling van onze ideeën. Dit mooie proces heeft gerelateerd in een prachtig resultaat. Zeker een aanbeveling waard!

BS UNIEK

Urban Toolbox heeft begeleiding gegeven aan het proces om te komen tot een nieuw logo voor BS Uniek. In dit proces is door verschillende gesprekken de visie en missie van de school inzichtelijk geworden. Hierdoor zijn er producten ontstaan (huisstijl / website / waardenborden / rapportenmappen) wat geheel passend is bij de school en waar de organisatie voor staat.

Kortom: Urban Toolbox weet woorden en gedachten om te zetten in beeld.”

ENTOTEC

Een goede start als ondernemer is essentieel, hierin is het beeldmerk en de bedrijfsnaam het verhaal van de onderneming. Urban Toolbox voelt dit feilloos aan en maakt middels gestructureerde informele sessies het verhaal tastbaar in beeldentaal. De creatieve insteek is een daadkrachtige oplossing die staat. Urban Toolbox bedankt!