De Positieve Poster

Wil jij je klant, je collega, je gast, je buurvrouw, je opa een steuntje in de rug geven? Bestel dan nu gratis de Positieve Poster en wij zorgen samen met jou dat we positief en sterk blijven!

Dit is de Positieve Poster, maar dan met jouw boodschap

Vul onderstaand het formulier in met je gegevens en we maken er samen iets positiefs van!

Het idee van de Positieve Poster

Wij willen graag onze creativiteit inzetten om een positieve boost te geven aan alle mensen die het op dit moment nodig hebben. Net even dat kleine beetje liefde, een glimlach,  een hart onder de riem. De Positieve Poster gaat hopelijk een mooie bijdrage leveren aan de saamhorigheid, een positief straatbeeld en het samen staan we sterk gevoel.

Het idee is dat wij het straatbeeld, de winkels,  de verzorgingstehuizen, de bedrijven of je raam thuis door middel van de Positieve Poster wat vrolijkheid willen geven. Jij stuurt ons je positieve boodschap via onderstaand formulier en wij zorgen ervoor dat je gratis van ons een Poster krijgt om deze op te hangen op de plek waar jij denkt dat deze een bijdrage levert! Daarbij wordt de Positieve Poster op social media gedeeld!

De Positieve Poster is gratis te bestellen, wordt kosteloos opgemaakt, gedrukt. Wegens het overweldigende succes zijn de Positieve Posters bij voorkeur af te halen op de Wouwbaan 135 in Roosendaal of we versturen ze mogelijk per post.

Vul onderstaand het formulier in met je gegevens en we maken er samen iets positiefs van!

Ik ontvang graag gratis de Positieve Poster

Wij sturen je een mailtje als de poster klaar is! De poster heeft een afmeting van 320mm (b) x 460mm (h)

* Wegens het overweldigende succes zijn de Positieve Posters bij voorkeur af te halen op de Wouwbaan 135 in Roosendaal of we versturen ze mogelijk met de post.

De Positieve Poster is in samenwerking met Copy Company.

Contactgegevens

Urban Toolbox bezoekadres:

Wouwbaan 135
4703 TA Roosendaal

e-mailadres: info@urbantoolbox.nl