Ontwerp zorg

Wij helpen je graag om een nieuw ontwerp te maken voor jouw bedrijf in de zorg. Dit kan zijn een hele nieuwe huisstijl, maar bijvoorbeeld ook een nieuw logo ontwerp of nieuwe reclame uitingen. Alles is mogelijk! Bij Urban Toolbox werken we altijd vanuit het verhaal achter de organisatie of het merk. Dit is namelijk de basis voor alles wat je binnen het bedrijf doet. Zo wordt alles een mooi samenhangend geheel! Neem gerust contact met ons op.

Wie is Urban Toolbox?

Urban Toolbox heeft veel ervaring in een vele branches. Van gemeenten tot scholen en restaurants. Zoals eerder benoemd is geen project ons te gek. Wil je jouw huisstijl vertalen naar een visueel concept? Dan zit je bij ons goed. De grafische vormgevers maken het visuele concept geheel naar jouw idee. Daarnaast spelen wij ook de adviserende rol in het proces. Gehele ontzorging is wat je van ons kunt verwachten.

Offline en online

Of het nu gaat om online of offline projecten, alles is bij ons mogelijk. Zo ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een nieuw websitedesign. Door goede samenwerkingen met andere partijen bieden wij jou een totaalpakket. De ontwikkeling, het onderhouden en de hosting. Maar natuurlijk ook de vindbaarheid in Google via SEO en SEA. Ten slotte kunnen onze medewerkers goede ondersteuning bieden op het gebied van social media. Een cross mediale aanpak die past bij de communicatiestijl van jouw organisatie.

Wij staan voor je klaar! | Ontwerp zorg

Wil je graag meer informatie of heb je nog vragen over wat er allemaal mogelijk is? Onze medewerkers staan graag voor je klaar. Neem direct contact met ons op!

Zij gingen jou voor!