Ontwerp school logo

Wil je een logo laten ontwerpen voor een school? Dan helpt Urban Toolbox je graag verder! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van onder andere logo’s. Dit doen we met een team aan specialisten die samen met jou tot een mooi nieuw ontwerp komen. We hebben ervaring in veel verschillende branches, dus kunnen je uitgebreid adviseren over de juiste keuzes die passen bij jouw school en visie. Vraag vrijblijvend informatie aan!

Alles in één bij Urban Toolbox

Als je je logo opnieuw laat ontwerpen door Urban Toolbox, helpen wij je in het gehele proces. Allereerst denken we met je mee over het verhaal achter het logo. Dit is namelijk de basis voor ieder bedrijf en zorgt er voor dat alles binnen jouw school met elkaar samenhangt. Als het verhaal duidelijk is, gaan we nadenken over het ontwerp. We nemen hierin uiteraard jouw wensen en eisen mee, zodat je straks tevreden bent met het eindresultaat. Als alles helemaal naar wens is zorgen wij ook voor de realisatie en dat het logo op de juiste manier wordt verwerkt op bijvoorbeeld de website en reclame uitingen.

Ontwerp school logo | Wij helpen je verder

Bij Urban Toolbox werken we vanuit het verhaal achter het merk, product of de organisatie. Samen met jou zorgen we ervoor dat dit verhaal duidelijk in kaart wordt gebracht. Vanuit die basis gaan wij verder met het ontwerpen van het bedrijfslogo, zodat alles straks in één lijn staat.

Neem contact met ons op!

Bij vragen staan we natuurlijk voor je klaar. Onze medewerkers vertellen je alles wat je moet weten en geven je informatie over het laten ontwerpen van een logo en onze andere diensten. Neem gerust contact met ons op. Tot ziens bij Urban Toolbox!

Zij gingen jou voor!