Logo bedrijf

Een logo voor jouw bedrijf laten ontwerpen? Bij Urban Toolbox zit je goed! Je wilt graag een logo dat spreekt namens jouw organisatie. Het moet opvallen bij de klanten en onderscheidend zijn ten opzichte van de concurrentie. Wij adviseren je graag over kleuren, vormen en meer. Maak een afspraak! Wij vertellen je graag snel meer.

Een nieuwe huisstijl ontwerpen

Wil je graag een geheel nieuwe huisstijl doorvoeren in jouw organisatie? Urban Toolbox helpt je hierbij. Een stijl die jouw identiteit direct communiceert naar de buitenwereld. Urban Toolbox neemt naast de visuele- ook graag de adviserende rol op zich. Tijdens een brainstormsessie ontwerpen wij jouw nieuwe huisstijl. Bekijk alvast wie je is voorgegaan.

De basis van een merk is altijd het verhaal er achter. Daarom vinden wij het belangrijk dat dit verhaal klopt met de nieuwe huisstijl en dat alles in één lijn staat. Op die manier kunnen wij samen met jou een mooi samenhangend geheel creëren. Wij helpen je uiteraard om een sterk merkverhaal neer te zetten van waaruit we verder kunnen werken!

Andere projecten

Naast het ontwerpen van logo’s voor bedrijven ontzorgt Urban Toolbox organisaties ook bijvoorbeeld bij standbouw, gevel belettering en signing. Wij nemen graag alle reclame-uitingen uit handen. Goed om te weten is dat jouw idee bij ons in goede handen is. Ieder formaat en ieder aantal. Het concept van ieder idee wordt visueel gemaakt zodat jij een goed idee hebt van wat je kunt verwachten. Hierbij wordt rekening gehouden met het financieel en technisch aspect van het idee.

Een afspraak maken | Logo bedrijf

Deel het idee dat jij hebt, met ons! Wij gaan graag samen in gesprek over de mogelijkheden. Je kunt ons altijd even bellen of mailen.

Zij gingen jou voor!