Bedrijf logo

Wil je een nieuw bedrijfslogo laten ontwerpen, maar heb je geen idee door wie je dit moet laten doen of hoe je dit moet aanpakken? Urban Toolbox staat voor je klaar! Wij zijn een ontwerpbureau uit Roosendaal en Oud Gastel, maar staan klaar voor klanten door het hele land. Naast het laten maken van een logo ben je bij ons ook aan het juiste adres als het gaat om een nieuwe website, een menukaart laten ontwerpen en nog veel meer! Maak direct een afspraak, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

De kracht van Urban Toolbox

Bij Urban Toolbox geloven we heel erg in het verhaal achter een logo, bedrijf of merk. Daarom willen we dit verhaal altijd zo helder mogelijk in kaart hebben, voordat we met het ontwerpen beginnen. Het verhaal achter je logo vormt namelijk de basis voor de rest van je bedrijf. Alles moet je hier naar terug kunnen leiden. Alleen op die manier creëer je een mooi samenhangend geheel. Natuurlijk helpen wij je graag om je bedrijfsverhaal goed in kaart te brengen. Samen met jou gaan we aan de slag, zodat de basis straks duidelijk is voor iedereen.

Bedrijf logo laten maken

Als de basis staat, gaan we verder met het ontwerp. Ook dit is een belangrijk onderdeel. Je logo moet namelijk goed passen bij waar je als bedrijf voor staat en bij wat je doet. Ook wil je natuurlijk dat het logo opvalt, maar dat het ook duidelijk te zien is wat voor soort bedrijf je bent. Hier helpen we je uiteraard bij. Samen met jou gaan we aan de hand van je wensen en eisen aan de slag met een passend ontwerp, wat we vervolgens geheel voor je uitwerken.

Meer informatie? Neem contact op!

Bij vragen helpen we je natuurlijk graag verder. Kom gerust met ons in contact, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Contact opnemen kan telefonisch, per mail of via het formulier op de website. Tot ziens bij Urban Toolbox!

Zij gingen jou voor!