Print

Drukwerk

Naast passie voor vormgeving en ontwerp, hebben wij ook zeker passie voor print. Niks heerlijker dan een verse lading nieuw drukwerk. Hoe is de papiersoort? Hoe is het inkt op het papier uitgevallen? Het is elke keer weer een cadeau om het uit te pakken. Zie hier verschillend drukwerk wat wij hebben mogen realiseren.

drukwerk, magazines, brochures

Visitekaartjes

Voor het advocatenkantoor in Rotterdam, Ozveren & Lodder, hebben wij de huisstijl mogen opzetten. Bestaande uit het logo, briefpapier, gevelborden, raamstickers en alles in en om het bedrijf qua vormgeving. Zo zie je hier rechts de visitekaartjes die we hebben ontworpen. Jammer dat je digitaal niks kunt voelen, want de ribbels van het kaartje zijn tastbaar. Dit geeft het kaartje een luxere beleving. Daarom vinden wij, Urban Toolbox, print zo interessant. Want naast vorm en kleur is er ook de keuze voor het materiaal en de papiersoorten.

Zie zo ook de verticale visitekaartjes voor Onder de toren, hoe zou jij je visitekaartje willen? Horizontaal, verticaal of zelfs vierkant?

De positieve poster

I am text block.

Menukaart

Wij werken al jaren aan de vormgeving voor ’t veerhuis. Hier zie je de nieuwe menukaart voor de zomer 2020. Een unieke en eigen menukaart. De fotografie is zelf geschoten en de menukaart is te bewonderen bij ’t Veerhuis te Oud Gastel. Lees meer over onze fotografie bij Video & Fotografie.