Dit zijn wij!

Team, urban toolbox

Over ons

Een ding is zeker bij Urban Toolbox zetten wij ons 100 procent in voor jouw tevredenheid en betrekken we jou altijd bij het proces. Liefde voor het vak, passie voor de kracht en ons waard perceptie van het verhaal van de klant brengt ons samen als team. Samen denken, bouwen en doen wij voor jou.

Neem contact met ons op!

Michiel

… jaar geleden zetten ik Urban Toolbox op met het vertrouwen dat… Nu zoveel jaar verder is mijn .. uitgegroeid tot. Mijn unieke kracht zit in mijn creativiteit en het uitstippelen van het proces in combinatie met de klant. Het analyseren van jouw verhaal en het in kaart brengen van de mogelijkheden…

Sharise

Sinds 2 jaar zet ik mijn kracht in voor Urban Toolbox. Mijn dynamische en energieke persoonlijkheid zorgt ervoor dat er snel creatieve ideeën op tafel liggen. Ik ga graag in gesprek met de klant om ideeën en mogelijkheden te bespreken. Door mijn marketing en design achtergrond kan ik mijn creatieve ideeën versterken met effectieve technieken en theorieën om ervoor te zorgen dat het visuele wordt ondersteund met krachtige communicatie. Ik sta voor u klaar op hert gebied van vormgeveing, illustratie en communicatie.

Teamwork

Ook geloven wij erin dat je door samenwerken meer kunt bereiken, samen sta je sterk. Zo werken wij vaak aan projecten samen met andere designbureaus, bouwen we websites samen met website specialisten en doen we onze marketing in samenwerking met marketeers. Zo zorgen wij ervoor dat uw vraag altijd wordt uitgevoerd door een specialist en zorgen wij samen voor het beste resultaat voor jouw organisatie.